DIUMENGE 13 DE JUNY 2010

paso-manto-13-junio-2010.JPG

 El passat diumenge dia 13 de juny a les 12 hores, va tenir lloc la celebració eucarística que, en aquesta ocasió, va estar dedicada als xiquets que han prés la primera comunió durant l’any 2.010. La missa va estar oficiada pel Prior de la Basílica, mossen Vicent Agut, que els va dedicar l’homilia.

En acabar la celebració, la Mare de Déu del Lledó va ser traslladada des del seu cambril fins l’altar major on va tenir lloc el «pas de mantell». Més de 100 xiquets vestits de comunió es van apropar a la Verge i després d’ells, tota la resta d’assistents.

La Reial Confraria del Lledó vol felicitar aquestos xiquets que, per primera vegada a les seues vides, han rebut el Nostre Senyor i anima les seues famílies per tal que continuen transmetent-los la fe i la devoció per la nostra Patrona la Mare de Déu del Lledó.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.